I.KOLO- Prvenstvo Hrvatske II.Liga

Prvo kolo je odigrano u Koprivnici.

U prvoj utakmici susreli su se domaćin Koprivnica u Brod na Savi. Poprilično jednostrana utakmica u kojoj je od samog početka dominirao domaćin. Koprivnica pokazuje da su sve kvalitetniji  i dobro otvaraju utakmicu. Prva četvrtina završava sa +6 (12:6). U drugoj četvrtini nastavljaju isto i povećavaju razliku na krlima odličnog Šprema, te na predah odlaze sa +16(24:8). U nastavku mu se pridružio i Mrsić,te do kraja utakmice Koprivnica odličnom igrom slama protivnika za konačnih +21(37:16).

KKOI KOPRIVNICA   :    KKI BROD NA SAVI      37    :    16

 

U drugoj utakmici sastaju se Zagreb II i Kostrena. Kostrena je nakon dobre prošlogodišnje igre u sezonu ušla spremnije, te bolje i otvara utakmicu. Ipak u nastavku četvrtine sustiže individualnom igrom kapetana i veterana Marasa koji ima još štošta za pokazati. Na kraju četvrtina završava sa blagom prednošću Kostrene +2 ( 6:8). U drugu četvrtinu se igra slično kao u prvoj koš za koš i pokazuje koliko su se ekipe blizu. Utakmica je rezultatski blizu i na poluvrijeme se odlazi sa blagom prednosti Zagrebaša+3 (16:13). U nastavku poprlično slična utakmica kao u prvom dijelu koja je poprilično izjednačena do samog kraja. Raspucanom Marasu(+16) se u nastavku pridružuje Čengić(+8), dok s druge strane vagu drže Čeh(+10) i Kuharić(+10). Na kraju utakmicu dobija Kostrena s minimalnih, ali dovoljnih +1(32:33)

KKI ZAGREB II   :   KKOI KOSTRENA    32    :    33

 

U trećoj utakmici se sastaju domaćin KKOI Koprivnica i KKI Zagreb II.

Zagreb vidno zagrijan od prethodne utakmice ulazi bolje u utakmicu, te na samom startu mini serijama i kontrama Bastalića i Adrića se odvajaju na +6(4:10). Drugu četvrtinu gledamo izjednačeniju utakmicu koja završava egal(6:6), ali prednost Zagrebaša iz prvog dijela ostaje +6(10:16). U nastavku Zagrbaši povećaju prednost , te isto ostaje do samog kraja utakmice koja tako i završava +6(24:30)

I zadnja  utakmica u kolu je ona između Broda na Savi i Kostrene.

Kostrena snažno ulazi u utakmicu, nedozvoljavajući Brođanima ni koša, te prva završava +10(0:10).U nastavku malo bolja igra Brođana, ali Kostrena želi utakmicu brzo završiti. Brozan i Deranja povećavaju razliku i na predahu je već +14(8:22). U nastavku ista priča do konačnog zvižduka i +17(22:39)

KKI BROD NA SAVI : KKOI KOSTRENA      22    :    39