I. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

Odigrane su tri utakmice u kojima su sudjelovali domaćin KKI Zagreb 2, KKOI Kostrena i KKI Brod 2, dok je KKI Varaždin imao slobodan dan.

 

KKI Zagreb 2 – KKOI Kostrena (50 : 38)

 

U prvoj utakmici nove sezone snage su odmjerili domaćin KKI Zagreb 2 i gosti KKOI Kostrena. Susret je počeo vrlo izjednačeno, vrlo neizvjesna i napeta igra kroz prve dvije četvrtine donijela je minimalnu prednost Kostrene +2 (20:22). U nastavku utakmice Zagrepčani se bude i preokreću rezultat u svoju korist pod vodstvom veterana Josipa Marasa, koji je zabio 18 koševa. Gosti iz Kostrene pružaju odličnu utakmicu i daju sve od sebe da se vrate u utakmicu, ali to im ne polazi za rukom jer KKI Zagreb dolazi do pobjede s razlikom +12 (50:38).

 

KKI Brod 2 – KKOI Kostrena (21 : 37)

 

U drugoj utakmici dana igrali su KKI Brod 2 i KKOI Kostrena. Ekipa Kostrene je krenula dosta sigurnije u susret te su pokazali da ih poraz protiv Zagrepčana nije demotivirao. O tome svjedoči i rezultat na semaforu na kraju prvog poluvremena od 9:29 u korist KKOI Kostrene. S obzirom na ostvarenu razliku Kostrena je kasnije smanjila tempo igre i mirno su priveli utakmicu kraju s razlikom od +16 (21:37).

 

KKI Zagreb 2 – KKI Brod 2 (37 : 30)

 

 

Zadnji susret 1. kola odigran je između KKI Zagreba 2 i KKI Broda 2. Obje ekipe su nešto lošije otvorile utakmicu te nije bilo puno realizacija niti sa jedne strane, o čemu govori i rezultat od samo 6:6 na kraju prve četvrtine. Kroz drugu četvrtinu nastavila se slična igra koš za koš, ali sa dosta nerealiziranih prilika od strane oba dvije ekipe. Rezultat je nakon dvije odigrane četvrtine bio 12:14 za goste iz Broda. U nastavku kao da su se obje momčadi probudile. Treća četvrtina je krenula vrlo dinamično, te je razina igre bila puno viša. Zagrepčani su u nastavku bili smireniji i precizniji te odnose pobjedu s razlikom +7 (37:30).