II. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

 

Odigrane su tri utakmice u kojima su sudjelovali domaćin KKI Brod 2, KKI Zagreb 2 i KKI Varaždin.

 

 

KKI Brod 2 – KKI Varaždin (38 : 56)

 

U prvoj utakmici dana igrali su domaćini iz Slavonskog Broda i gosti iz Varaždina. KKI Brod 2 na domaćem terenu kreće mnogo bolje te preuzima vodstvo u prvoj četvrtini. U drugoj četvrtini KKI Varaždin podiže tempo, te preokreće rezultat u svoju korist. Na kraju poluvremena Varaždinci vode sa +8 (20:28). U nastavku domaćini se vraćaju te se cijela treća četvrtina igra koš za koš, međutim razlika od 8 poena se ne smanjuje. U zadnjoj četvrtini ekipa KKI Varaždina ponovno preuzima inicijativu te povećavaju svoju prednost. Kroz utakmicu treba istaknuti igrače Varaždina Alberta Jurkovića koji zabija 16 koševa i Matiju Tenšića koji zabija čak 28 koševa. Na kraju susreta KKI Varaždin zasluženo slavi s razlikom +18 (38:56).

 

 

KKI Zagreb 2 – KKI Varaždin (52 : 32)

 

U trećoj utakmici po rasporedu snage su odmjerili KKI Zagreb 2 i KKI Varaždin. Zagreščani su u susret krenuli dominantnije te su poveli +6 u prvom dijelu. U nastavku su nastavili istim tempom igre, a s druge strane KKI Varaždin nije našao adekvatan odgovor na odličnu ofenzivnu igru Zagrepčana. U utakmici treba istaknuti mladog Karla Adrića koji je kontrama konstantno vršio pritisak na Varaždince. Na poluvremenu je rezultat na semaforu bio 30:16 za ekipu KKI Zagreba. U daljnjem tijeku susreta polako ali sigurno spuštaju razinu igre i mirno privode utakmicu kraju s razlikom od +20 (52:32).

 

 

KKI Brod 2 – KKI Zagreb 2 (35 : 48)

 

U zadnjem susretu dana po rasporedu igrali su domaćini iz KKI Broda 2 i gosti iz KKI Zagreba. Utakmica je krenula vrlo izjednačeno, te nakon dosta promašenih šansi s jedne i druge strane gosti su vodili sa +1 na kraju prve četvrtine. Tek u drugoj četvrtini obje ekipe igraju dosta bolje. Na toj su igri više kapitalizirali gosti koji na predah na poluvremenu odlaze s gustih +3 (19:22). U nastavku susreta podjednaka igra se i dalje nastavlja. Tek u zadnjoj četvrtini KKI Zagreb povećava svoje vodstvo. U utakmici treba istaknuti igrača KKI Zagreba Ivicu Vujicu koji je sa svojih 16 koševa i brojnim asistencijama bio nositelj Zagrepčana. Na kraju KKI Zagreb pobjeđuje s +13 (35:48).