III. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

 

Odigrano je III. Kolo prvensta Hrvatske u kojem su igrali KKI Varaždin, KKOI Kostrena i KKI Brod 2, dok je KKI Zagreb 2 bio slobodan.

 

 

KKI Varaždin – KKOI Kostrena (44 : 31)

 

U prvoj utakmici po rasporedu snage su odmjerili KKI Varaždin i KKOI Kostrena. Varaždinci kreću dominantnije u prvoj četvrtini, tako da iako se Kostrena u drugoj četvrtini smirila i složila redove, Varaždin ipak na poluvremenu odlazi na odmor sa +10 (26:16). U nastavku susreta vodila se vrlo izjednačena bitka u kojoj treba istaknuti igrača KKI Varaždina, Alberta Jurkovića koji je zabio 18 poena, te igrača KKOI Kostrene Sinišu Kuharića koji je zabio 19 poena. U nastavku susreta Varaždinci su su bili smireniji te pobjeđuju sa +13 (44:31).

 

KKOI Kostrena – KKI Brod 2 (49 : 62)

 

Druga utakmica dana između KKOI Kostrene i KKI Broda 2 nije razočarala. Utakmica je počela vrlo dinamično, te je u toj igri Kostrena u početku povela, a do kraja poluvremena rezultat je bio izjednačen (24:24). Nakon predaha na poluvremenu Brođani izgledaju svježije te u trećoj četvrtini zabijaju čak 22 poena. Iz redova Kostrene opet treba naglasiti Sinišu Kuharića koji zabija 28 poena, međutim uzvraća s druge strane Josip Koški s 24 poena. U zadnjoj četvrtini Brođani sa sigurnom razlikom mirno završavaju susret s pobjedom od +13 (49:62).

 

KKI Varaždin – KKI Brod 2 (41 : 55)

 

U zadnjoj utakmici dana igrali su KKI Varaždin i KKI Brod 2. U početku osjetila se mala nesigurnost Brođana, te su Varaždinci poveli s +6 do kraja prve četvrtine. Međutim KKI Brod 2 podiže tempo te nastavljaju s igrom protiv Varaždina kakvu su igrali protiv Kostrene. U drugoj četvrtini Varaždinci primaju 22 poena. Valja istaknuti iz redova Varaždina Matiju Tenšića koji zabija 19 poena i Josipa Koškog iz redova Brođana koji zabija 26 poena. Kroz nastavak susreta nastavlja se i dominacija Slavonaca koji mirno privode utakmicu kraju sa +14 (41:55).