IV. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE I. LIGE

 

Odigrano je IV. kolo u kojem je domaćin bio KKOI Zadar, gosti su bili KKI Brod i KKI Split a slobodan je bio KKI Zagreb.

 

 

KKOI Zadar – KKI Split (64 : 55)

 

U prvoj utakmici na rasporedu igrali su KKOI Zadar i KKI Split. Obje ekipe odlično su otvorile utakmicu te je od samog početka bio prilično izjednačen rezultat s prednošću Zadrana od +3 koša. Kroz drugu četvrtinu Zadrani su bili nešto čvršći i precizniji pa su se do kraja prvog poluvremena odvojili na +11 razlike (35:24). Splićani u nastavku utakmice podižu tempo, međutim presudan je bio prvi dio utakmice i razlika koju nisu mogli nadoknaditi. Utakmica je završila pobjedom Zadrana 64:55.

 

KKOI Zadar – KKI Brod (60 : 46)

 

Drugu utakmicu, još uvijek zagrijani Zadrani protiv Brođana su je bolje otvorili te su do kraja prvog poluvremena ostvarili razliku od +24. U nastavku hrabri Brođani su igrali dosta bolje, odigrali su potpuno izjednačenu treću četvrtinu u kojoj je svaka momčad zabila 10 koševa, međutim razlika je bila već prevelika da bi ju Brođani nadoknadili te usprkos dobroj igri u drugom dijelu susreta gube utakmicu 60:46.

 

KKI Split – KKI Brod (42 : 40)

 

U zadnjoj utakmici ovog kola igrali su KKI Split i KKI Brod. Splićani bolje otvaraju susret te odlaze na predah na poluvremenu sa +18 razlike (26:8). Na poluvremenu je izgledalo kako je utakmica skoro pa gotova, jer KKI Split samo treba mirno nastaviti istim tempom i imaju pobjedu u džepu. Međutim u nastavku utakmice Brođani igraju mnogo bolje u svakom pogledu, što najviše dolazi do izražaja u trećoj četvrtini. Vidno uzdrmani Splićani se nisu snašli u naletu KKI Broda. Na kraju se ipak Splićani smiruju te odnose pobjedu s rezultatom 42:40.