IV. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

 

Održano je IV. kolo prvenstva II. lige, a domaćin KKOI Kostrena je ugostio KKI Varaždin i KKI Zagreb, dok je ekipa KKI Brod 2 bila slobodna.

 

 

KKOI Kostrena – KKI Zagreb 2 (36 : 26)

 

U prvoj utakmici dana igrali su domaćini KKOI Kostrena i gosti KKI Zagreb 2. Od početka se vidjela dominacija domaćina koji su na predah na poluvremenu otišli sa +18 (28:10). Nešto bolje igraju gosti u nastavku, međutim to im nije bilo dovoljno za pobjedu. Ipak je razlika od 18 koševa na poluvremenu za goste bila prevelik zalogaj. Na kraju Kostrena mirno privodi utakmicu kraju te zasluženo pobjeđuje sa +10 (36:26).

 

KKI Varaždin – KKI Zagreb 2 (48 : 25)

 

U drugom susretu dana igraju KKI Varaždin i KKI Zagreb 2. Zagrepčani u prvom dijelu susreta bivaju bolji, te na predah na poluvremenu odlaze s prednošću od +4 (16:20). Međutim u nastavku susreta Varaždinci podižu tempo dok se ekipa iz Zagreba ne snalazi dobro. U zadnjoj četvrtini ekipa iz Zagreba još dodatno podbacuje, pogotovo u ofenzivnom dijelu igre, te u cijeloj četvrtini postižu samo 5 koševa. Predvođeni Matijom Tenšićem koji zabija 18 koševa, ekipa KKI Varaždina je prezentirala odličnu igru te pobjeđuju sa +23 (48:25).

 

KKOI Kostrena – KKI Varaždin (47 : 33)

 

U zadnjoj utakmici igrali su KKOI Kostrena i KKI Varaždin. Utakmica je počela vodstvom Kostrene. Varaždinci su se kasnije konsolidirali te su u nastavku susreta igrali dosta bolje. Matija Tenšić iz redova Varaždina zabija 21 koš. Međutim to im nije bilo dovoljno jer Kostrena je ipak boljom igrom pokazala dominaciju na parketu, a treba istaknuti i iz njihovih redova Sinišu Kuharića koji zabija čak 30 koševa. Na kraju Kostrena pobjeđuje sa +14 (47:33).