V. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE


U Zagrebu je V. kolo prvenstva II. lige. KKI Zagrebu 2 u goste su došli KKI Brod 2 i KKI Varaždin.

 

KKI Zagreb 2 – KKI Varaždin (49 : 43)

 

U prvoj utakmici dana snage su odmjerili domaćini KKI Zagreb 2 i gosti KKI Varaždin. Domaćini su u prvom poluvremenu odlično odigrali te se to vidjelo i na semaforu. Imali su +13 razlike (30:17). U njihovim redovima dominirao je Antun Čengić odličnom obranom i zabijenih 12 koševa. U nastavku gosti iz Varaždina igraju dosta bolje, međutim razlika od +13 iz prvog dijela je ipak bila prevelika te Zagrepčani zasluženo pobjeđuju sa +6 (49:43).

 

 

KKI Zagreb 2 – KKI Brod 2 (33 : 34)

 

U drugoj utakmici dana nastavlja igrati domaćin, a na parket im dolazi protivnik iz Slavonije KKI Brod 2. Utakmica je počela vrlo izjednačeno, a u drugoj četvrtini su Brođani povećali svoje vodstvo na +12 (12:24). U nastavku gledatelji su još jednom imali priliku gledati odličnu Čengićevu obranu, također zabio je 13 koševa. Nadalje, Zagrepčani igraju dosta bolje, ali u vrlo napetoj završnici KKI Brod 2 potpuno zasluženo pobjeđuje s minimalnom prednošću od +1 (33:34).

 

 

KKI Varaždin – KKI Brod 2 (44 : 32)

 

Zadnja utakmica dana se igrala između KKI Varaždina i KKI Broda 2. Utakmica je počela dosta dinamično, te su Varaždinci u prvom dijelu susreta bili bolji. Kasnije su podigli razinu igre, sukladno tome su i povećali vodstvo. U njihovim redovima najviše je zabio uz brojne asistencije, Albert Jurković, 17 koševa. Utakmica na kraju završava rezultatom 44:32 u korist KKI Varaždina.