VI. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

 

Odigrano je VI. kolo prvenstva u Varaždinu, domaćin je bio KKI Varaždin, gosti su bili KKI Brod 2, KKI Zagreb 2 i KKOI Kostrena.

 

 

KKOI Kostrena – KKI Brod 2 (23 : 52)

 

U prvoj utakmici dana igrali su KKOI Kostrena i KKI Brod 2. Obje ekipe počele su dosta loše. U prvoj četvrtini Kostrena je zabila samo 6 koša, a Brođani samo 4 koša. Tokom nastavka susreta Brođani su ubacili u višu brzinu te u drugoj četvrtini postižu čak 21 koš. U nastavku KKOI Kostrena igra nešto bolje, međutim to im nije dovoljno da se nadoknadi razlika koju su napravili Brođani u drugoj četvrtini. U zadnjem dijelu, odnosno zadnjoj četvrtini KKI Brod postiže 16 koševa, dok Kostrena ne zabija niti jednom. KKI Brod 2 zasluženo pobjeđuje s razlikom +29 (23:52).

 

 

KKI Varaždin – KKOI Kostrena (50 : 52)

 

Po rasporedu igrala se druga utakmica dana između domaćina KKI Varaždina i gostiju KKOI Kostrene.  Utakmica svakako nije razočarala i odmah je počela dosta žestoko. Varaždinci predvođeni raspoloženim Matijom Tenšićem, koji je  zabio 20 koševa i Albertom Jurkovićem, koji je uz brojne asistencije zabio 16 koševa, na kraju poluvremena vode +5 (23:18). Nastavak utakmice tekao je istim intenzitetom, a u zadnjoj četvrtini Kostrena pod vodstvom raspucanog Siniše Kuharića, koji je zabio 27 koševa, prelazi u vodstvo i na kraju pobjeđuje u dramatičnoj završnici +2 (50:52).

 

 

KKI Zagreb 2 – KKOI Kostrena (48 : 38)

 

U zadnjem susretu ovoga kola KKI Zagreb 2 je igrao protiv KKOI Kostrene. Zagrepčani od početka utakmice igraju bolje i izgledaju smirenije na parketu od Kostrene. Do kraja prvog poluvremena vode s razlikom +17 (28:11). U nastavku Kostrena konačno pruža pravi otpor i povećava pritisak na Zagreb. Ipak Zagreb je na kraju, bez obzira na greške, zahvaljujući razlici koju su ostvarili u prvom dijelu susreta, uspio pobijediti sa +10 (48:38).