II. KOLO PRVENSTVO HRVATSKE II. LIGE

 

 

Odigrano je II. kolo prvenstva II. lige u Varaždinu, gdje je domaćin bio KKI Varaždin a gosti su bili KKI Brod 2, KKOI Koprivnica i novoosnovani KKI Šibenik.

 

 

KKI Varaždin – KKOI Koprivnica (44 : 24)

 

U prvom susretu po rasporedu igrali su domaćini iz Varaždina i gosti iz Koprivnice. Odmah od početka utakmice domaćini su dominirali te su do kraja prvog poluvremena polučili prednost +13 (25:12). U trećoj četvrtini KKOI Koprivnica igra dosta bolje i sigurnije te se polako vraćaju rezultat. No to im nije bilo dovoljno jer su domaćini ostvarili veliku prednost u prvom dijelu. U zadnjoj četvrtini KKI Varaždin nastavlja odličnu igru te mirno privode utakmicu kraju i zasluženo pobjeđuju 44:24.

 

 

KKI Šibenik – KKI Brod 2 (49 : 54)

 

Druga utakmica po rasporedu između KKI Šibenika i KKI Broda 2 je bila poslastica za sve ljubitelje košarke. Novoosnovanoj momčadi iz Šibenika je ovo bila prva utakmica te nisu razočarali i pokazali su želju, volju i borbenost. Iskusniji Brođani ipak u susret kreću nešto dominantnije te do kraja prve četvrtine ostvaruju prednost +5 (11:16). U nastavku ekipa iz Šibenika podiže tempo te postižu 14 poena nasuprot 11 poena Brođana, tako da ekipa KKI Broda 2 ima minimalnu prednost od +2 (25:27). Kroz treću četvrtinu vodila se žestoka bitka koš za koš u kojoj obje ekipe postižu 12 poena. Iz redova Šibenčana odličan je bio Zvonimir Jurišić koji kroz utakmicu zabija 20 poena. Valja čestitati Šibenčanima na odličnoj utakmici, no u zadnjoj četvrtini Brođani, pod vodstvom Igora Ograjšeka koji kroz susret postiže 22 poena, igraju bolje i sigurnije te na koncu zasluženo pobjeđuju 49:54.

 

 

KKI Šibenik – KKOI Koprivnica (51 : 14)

 

U trećoj utakmici igrali su KKI Šibenik i KKOI Koprivnica. Od početka susreta Šibenčani su krenuli vrlo dominantno te do kraja prve četvrtine ostvaruju rezultat 19:2. U drugoj četvrtini KKOI Koprivnica igra dosta bolje u obrambenom dijelu tako da Šibenik zabija kroz četvrtinu samo 8 poena. Međutim izostao je napadački element kod Koprivničana jer kroz drugu četvrtinu zabijaju samo 4 koša. U nastavku susreta Šibenčani igraju dosta dominantnije te mirno privode utakmicu kraju s rezultatom 51:14.